TAKAISIN ETUSIVULLE

Lavasteet ja lavasterakennus

Hiili_stages_camera

Lavasteet ja lavasterakennus

Herätä mielikuvitusmaailma eloon lavasteilla!

Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla lavasteilla luot visuaalisesti näyttävän tuotannon ja katsojalle miellyttävän elämyksen. Me HIILI:ssä tarjoamme korkeanluokan lavastuspalveluita muun muassa tv- ja elokuvatuotantoihin.

Kun tarvitset apua lavasteiden suunnitteluun sekä toteutukseen ja rakennukseen, ota yhteyttä »

Tiimimme auttaa mielellään kysymyksissäsi!

Voit tutustua näillä sivuilla etukäteen, millaisia lavasteita olemme tehneet ja missä ohjelmissa meillä on muun muassa ollut kunnia olla mukana.

Suomilove

suomilove lavasteetKUVA: Antti Yli-Fossi

Supersuositun Suomilove tv -ohjelman upeat lavasteet ovat käsialaamme. Näiden lavasteiden erikoisuus on, että esiintymislava kääntyy esityksen alkaessa yllätettävään kohteeseen päin. Tilaaja Warner Bros.

Hyvät Katsojat

hyvat_katsojatKUVA: Jari Suomalainen

Interaktiivinen tv-visailu Hyvät Katsojat esitettiin YLE:llä syksyllä 2018. Hurmaavan väriset lavasteet jättikokoisine kaukosäätimineen on valmistettu tiimimme toimesta. Tilaaja Endemol Shine.

Voice of Finland

Kuva Hiili:n rakentamista lavasteista Voice of Finlandille. Kuvaaja Jari SuomalainenKUVA: Jari Suomalainen

Pyörivistä punaisista tuoleistaan tutun Voice of Finlandin lavasteet on toteutettu HIILIn ammattitaitoisen tiimin voimin. Tilaaja ITV Studios Finland.

Clash of Clans 2017

Clash_of_clans_2017_youtuber_tournament

Suunnittelimme ja toteutimme Clash of Clans 2017 Youtuber Tournamentin studion lavastuksen. Erikoismaalaukset ovat laadun ohella vahvuuksiamme ja näissä lavasteissa tuntuu, kuin olisit pelissä sisällä! Tilaaja Supercell.

Kaikki vastaan 1

kaikki_vastaan_1

Kaikki vastaan 1 on liveshow, jossa yksi studiokilpailija kisaa koko Suomea vastaan. HIILI on toteuttanut studiolavasteet tv-ohjelman kaikilla 3 kaudella.

Tilaaja:  Banijay Finland

 

Mitä lapsesi tekisi?

what_would_your_kid_do

Keväällä 2019 ensi-iltansa Suomen televisiossa saanut  koko perheen  visailu,  Mitä Lapsesi Tekisi? -ohjelman näyttävät puitteet ja lavasteet ovat käsialaamme.

Tilaaja:  ITV Studios

Jättekiva 2-kausi

Olemme toteuttaneet Jättekiva – komediasarjan 2. kauden puitteet. Ensimmäinen kausi on kuvattu lokaatiossa, mutta toiselle kaudelle meillä oli kunnia rakentaa päähenkilöiden asunto kopiona studioon.

Tilaaja: Zodiak Finland