TAKAISIN ETUSIVULLE

Messuosastot

Hiili_stands_fairs

Messuosastot

Laadukkaat messuosastototeutukset luotettavasti

Visiosta todeksi! Toteutamme laadukkaat messuosastot sekä Suomessa että maailmalla.

Messuosasto on tärkeä osa yrityksen ilmettä ja sillä on suuri merkitys asiakaskohtaamisissa. Siksi messuosaston toteutusta varten on hyvä valita luotettavan laadun takaava kumppani. Tiimimme HIILIssä huolehtii, että messuosasto aina korkeinta laatua niin materiaaleissa kuin toteutuksessa.

Myyntitiimimme auttaa messuosastojen suunnitteluun, toteutukseen ja rakennukseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä »

Ohessa muutamia esimerkkejä messuosastoista, joita olemme saaneet olla toteuttamassa.

Wärtsilä - SLUSH 2017

Wärtsilä Stand - Slush 2017 - toteuttanut Production Mill Hiili Oy

Osana Wärtsilän  start up – yrityksille suunnattua SparkUp – haastetta,  rakensimme pitchaajien näyttömön  SLUSH 2017 -tapahtumaan.

Messuosaston tilaaja Woltti Group.

Finnair - Matka 2018

KUVA: Pasi Salminen

Olemme saaneet toteuttaa Finnairin messuosastoja jo useamman kerran ja erityisesti kotimaisilla matkamessuilla on ollut mahdollista nähdä töitämme. Finnairin osastot vuosina 2018-2019 ovat koostuneet messuosaston sisällä erilaisista erikoisrakenteista, mm. kuvassa näkyvät kotiovet maailmalta on valmistettu HIILIssä.

Tilaaja MKTG

Fujitsu - Nordic Business Forum

Fujitsun messuosasto NBF 2017 -tapahtumassa

Toteutimme Fujitsun messuosaston Nordic Business Forum 2017 -tilaisuuteen. Katseenvangitsijana osastolla toimi valmistamamme kalustemaalattu 3d-seinä.

Tilaaja Woltti Group.

Lähitapiola

KUVA: Mikko Poikolainen

Aurinkoisia tunnelmia Porin Asuntomessuilta 2018. Toteutimme Lähitapiolan Levähdyskeidas -kokonaisuuden maan suurimmille asuntomessuille. Messuosasto koostui terassi- ja lasten leikkialueesta. Tilaajana Woltti Group.

Samsung Innovators´Cafe - Slush 2018

KUVA: Aki Rask

Toteutimme näyttävän 2-tasoisen Samsung Innovators´ Cafe -messuosaston Slush -tapahtumaan, joka järjestettiin 4.-5. Joulukuuta 2018. Tilaaja OSG Communications.