Rekisteriseloste

Takaisin etusivulle

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Production Mill HIILI Oy
Y-tunnus: 2812580-9
Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
050 4067 229
info@hiili.fi

2. Rekisterien nimet
Production Mill HIILI Oy:n
• Työntekijärekisteri
• Asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittely
Production Mill HIILI Oy käsittelee tehtävänsä hoitamiseksi muun muassa asiakas- ja työsuhteessa olevien henkilöiden henkilötietoja.  Asiakasrekisteriin henkilötietoja kerätään ja käsitellään asiakassuhteen sekä palvelusuhteen hoitamiseksi henkilötietosuojalain 8§ 2. ja 5. lukujen mukaisesti. Tiedot saadaan suoraan rekisteröidyltä itseltään. Rekisteri sisältää käyttäjien perusyhteystietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, osoitteen ja yrityksen sekä tilaus- ja laskutushistorian.

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään työsuhteen hoitamiseksi henkilötietosuojalain 8§ 1. 2. 5. ja 6 lukujen mukaisesti. Rekisteriin tallennetaan työntekijän nimi,
yhteystiedot: osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Henkilötunnus,
pankkitilinnumero.

​HIILI ei luovuta yhteystietoja eteenpäin EU:n ja ETAn ulkopuolelle.

 

Tarkastusoikeus
Jokaisella on oikeus tarkastaa, onko Production Mill HIILI:n henkilörekistereihin tallennettu häntä koskevia tietoja ja mikäli on, mitä tietoja henkilörekistereihin on tallennettu. Tarkastusoikeus on henkilökohtainen.
Tarkastuspyyntö on tehtävä sähköpostitse katja (a) hiili.fi

Mikäli rekisteröity havaitsee tietoja tarkastaessaan tiedoissaan virheen, rekisteröity voi vaatia virheen korjaamista.
Itseään koskevat tiedot voi tarkastaa puhelimitse tai sähköpostitse. Omien tietojen sisältämän virheen korjaamista voi pyytää samassa yhteydenottopyynnössä.