TAKAISIN ETUSIVULLE

Tapahtumat

Hiili_custom_furnitures

Tapahtumat

Toteutetaan tapahtumanne lavasteet vastaamaan visiotanne

HIILI tarjoaa unohtumattomat ja näyttävät erikoisrakenteet niin tapahtumiin kuin muihin erityisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Toteutamme ammattitaidolla korkealuokkaiset kalusteet ja erikoisrakenteet aina myymälöistä museoihin.

Erikoisempiinkin erikoisrakentesiin liittyvissä kysymyksissä myyntitiimimme on apunasi. Yhteystietomme löydät täältä » 

Mikäli mietit, onko ideasi toteutettavissa, kannattaa tutustua aiempiin projekteihimme. Mahdollisuuksia on monia ja kuvat aiemmista projekteistamme kertovat, miten moninaisiin erikoisrakenteisiin tiimimme taipuu!

FIS Nordic World Ski Championships 2017 - rampit

Custom_ramps_for_audi

Hiihdon maailman cupin kisoissa Lahdessa 2017 saimme olla mukana toteuttamassa erikoisrakenteita Audin esittelyautoille. Rampit toimivat tapahtumassa mainiosti kohottamaan esiteltävää tuotetta näkyvämmäksi. Tilaaja MKTG.

Our Urban Living Room

Tanskalaisen arkkitehtitoimisto Coben näyttelykokonaisuus, jonka rakensimme näyttelytila Laituriin syksyllä 2018.  Erikoisrakenteen tarkoituksena oli haastaa katselijan käsitystä perinteisestä oleskelutilasta ja kodinomaisesta olohuoneesta. Tilaaja Grano.

Clash of Clans - stone head

Valmistimme Clash of Clans Youtuber Tournamentiin tämän lähes 3 metriä korkean jättimäisen ”kivipään”. Vaikka aitoa kiveä se ei ole, painoa kuitenkin oli useita satoja kiloja.

Voice of Finland - käsipatsas

KUVA: Jari Suomalainen

Harva tietää, että olemme valmistaneet The Voice of Finlandia varten kyseisiä käsiä 3 eri kokoa, jotka voi edelleen nähdä ohjelmassa. Suurin niistä on jopa 5 metriä korkea!

Slush - Founder stage palkit

Kuva Slushista. Kuvaaja: Hannu Iso-OjaKUVA: Hannu Iso-Oja

Yleisöstä käsin ei välttämättä huomannut, kuinka massiiviset palkit  Slush 2018 Founder Stagen taustalla olivat. Nämä 6 metrin mittaiset palkit tehtiin projisointialustoiksi ja niitä valmistettiin lavalle yhteensä 64 kappaletta.

FInnair - Hear the Taste

Finnair_hear_the_tasteKUVA: Jari Suomalainen

Osana Finnairin Hear the Taste -kampanjaa varten toteutimme lasisen osaston erikoisrakenteineen. Lasisessa osastossa pääsi nauttimaan teeman mukaisesta tunnelmasta.

Tilaaja: MKTG