Tiedote

Takaisin etusivulle

Viisax ja Hiili yhdistyvät!

Julkaisuvapaa 1.11.2018

Pitkäaikaisen kumppanuuden myötä Production Mill HIILI on ostanut Viisax Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä toiminta, laitteet sekä henkilöstö siirtyy Production Mill HIILI:lle 1.11.2018 alkaen.

 

Pitkän linjan kumppanuuden myötä olemme päättäneet yhdistää voimamme. Viisax Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi HIILIn toimintaa 1.11.2018. Molempia yrityksiä on yhdistänyt intohimo korkealaatuisiin projekteihin, tinkimätön halu tarjota laadukkaita palveluita sekä toteuttaa asiakkaiden innovatiivisimmatkin visiot todeksi.

HIILI suunnittelee ja toteuttaa lavasteet, messuosastot, erikoisrakenteet ja high-end -kalusteet mediatuotantoihin, tapahtumiin sekä liiketiloihin, ja työstöpalvelut ovat aina olleet keskeinen osa tätä toimintaa. Liiketoimintakaupan myötä pystymme tarjoamaan jatkossakin korkeaa laatua, mutta tehokkaammin koneellisen työstön ansiosta.

”Yhdistämällä erityisosaamisemme HIILI jatkaa alansa edelläkävijänä. Yhteistyömme on paikoin ollut niin saumatonta, että tuntuu kuin Pasi olisi aina ollut osa HIILI -perhettä,” toteaa Janne Räsänen. ”Odotan innolla tulevaisuutta innovatiivisessa työyhteisössä ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia,” jatkaa Pasi Hemmilä.

Vuoden 2019 alkupuolella kaikki toiminnot yhdistetään ja siirretään samoihin tiloihin Vantaalle, osoitteeseen Kiitoradantie 14.

 

hiili_viisax_staff
Kuva: Jari Suomalainen

 

Lisätietoja:

Pasi Hemmilä, Viisax Oy                      Janne Räsänen, Production Mill HIILI Oy
Puh. 040 733 6595                             Puh.  040 578 7426
pasi.hemmila@viisax.fi                         janne@hiili.fi