Tiedote

Takaisin etusivulle

 

Pågå ja Hiili yhdistyvät!

Julkaisuvapaa 12.12.2019

Jäätävää osaamista, loputonta kapasiteettia, intohimoa ja ratkaisuja, joita ei mistään muualta löydy. Kyllä, jatkossa samasta osoitteesta saa ihan kaiken, kun tapahtumatoteutuksia tekevä Pågå Oy sekä lavasteisiin ja erikoisrakenteisiin keskittynyt Production Mill HIILI Oy yhdistyvät. Yhdistymisen jälkeen Pågå tulee olemaan Suomen suurin tapahtumatoteutuksia tarjoava yritys.

”Pågå on ollut vuosia tapahtumatoteutuksien todellinen moniosaaja ja HIILI tunnetaan huimien erikoisratkaisujen taitajana. Molempia firmoja on yhdistänyt röyhkeä halu vetää paremmin, näyttävämmin ja isommin kuin muut. Tällä meidän uudella kombolla on vakaa aikomus viedä Suomen tapahtumaskene seuraavalle tasolle. Muut voivat yrittää seurata…”, Pågån toimitusjohtaja Miikka Valtonen sanoo.

Samaan aikaan kun kaikki muuttuu, mikään ei muutu. Jatkossa samasta osoitteesta saa kaiken suunnittelun ja toteutuksen oli kyse sitten kalustuksesta, esiintymislavoista, tilapäiskatsomoista, lavasteista, erikoisrakenteista ja -kalusteista tapahtumiin, messuille, mediatuotantoihin, liiketiloihin tai museoihin.

“Halusimme luoda tapahtuma-alalle vihdoin toimijan, joka pystyy selättämään asiakkaiden haastavimmatkin tarpeet. Tarjoamme intohimoista erityisosaamista suunnittelussa ja toteutuksessa silloinkin kun ratkaisua ei mistään muualta löydy”, Hiilen Janne Räsänen sanoo.

Pågån asiakkaita ovat Suomen parhaat tapahtumatoimistot, Slushin ja Nordic Business Forumin kaltaiset yleisötapahtumat sekä erilaiset festivaalit ja tapahtumatilat. HIILI on toteuttanut näyttäviä messuosastoja ja erikoisratkaisuja tapahtuma- ja markkinointitoimistoille sekä erikoisrakenteita ja lavasteita muun muassa Merikeskus Vellamoon, Helsingin kaupunginmuseoon, Voice of Finlandiin ja SuomiLOVEen.

Pågå ja HIILI työllistävät vakituisesti noin 30 ihmistä ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 5 miljoonaa euroa. Yhdistyminen hoidetaan ilman henkilöstövaihdoksia tai toimenkuvien merkittäviä muutoksia. Virallisesti yhdistyminen tapahtuu 1.3.2020, mutta toimintojen yhdistäminen aloitetaan välittömästi.

Yhdistymisellä tavoitellaan parinkymmenen prosentin kasvua liikevaihtoon ja lisää kansainvälisiä projekteja. ”Pågå ja HIILI ovat jo nyt tehneet pistokeikkoja Aasiaan ja Keski-Eurooppaan. Kun Suomessa alkaa tulla rajat vastaan niin seuraavaksi lähdetään sitten yhdessä maailmalle”, Valtonen virnistää.

Lisätietoja:

Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy
Miikka Valtonen
0405865170
miikka@paga.fi

Production Mill HIILI Oy
Janne Räsänen
0405787426
janne@hiili.fi

Production Mill Hiili laajenee Tampereelle

Julkaisuvapaa 28.11.2019

 

Kehittyvä markkina ja alueellisesti keskittyneet tv- ja elokuva-alan tuotannolliset puitteet kannustivat yritystä ottamaan kasvuloikan uuteen kaupunkiin.

TV- ja elokuvalavasteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys Production Mill HIILI Tampere avaa ovensa joulukuussa 2019. Uusi toimipiste palvelee entistä laajemmin ja kustannustehokkaammin TV-, elokuva- ja mediatuotantoja. ”Tampere on osoittanut vahvaa potentiaalia kaltaisellemme kasvuyritykselle. Ilmassa on voimakasta halua ja kykyä tukea alan kehitystä ja kasvua. Nyt me haluamme kantaa oman kortemme kekoon tässä kehityksessä”, kertoo Janne Räsänen, Production Mill HIILEN perustajaosakas ja hallituksen jäsen.

Tampereen kaupunki on panostanut vahvasti paikallisen AV-alan kehittämiseen esimerkiksi tuotantokannustimen avulla, jonka positiiviset vaikutukset ovat alkaneet realisoitua.

Kulunut vuosi oli menestys ja ensi vuonna nähdään kaikkien aikojen suurin kaupallisten yhtiöiden panostus av-tuotantoihin alueella. Tämä synnyttää uutta liiketoimintaa ja työpaikkoja.” toteaa Business Tampereen av-alan liiketoimintajohtaja Ilkka Rahkonen.

Production Mill HIILI Tampere tulee keskittymään jatkossa etenkin TV- ja mediatuotantoihin, ja Tampereen toimipisteelle onkin asiakkuusjohtajaksi kutsuttu vahvan media-alan taustan omaava Esa Sulkanen. Production Mill HIILI Tampereen toimisto sijaitsee tekemisen keskiössä, suomalaisen tarinankerronnan ja digitaaliteollisuuden keskuksessa, Tohlopin Mediapoliksessa. ”Sijainti, sijainti, sijainti – jos haluat olla aallonharjalla, et voi jäädä rannalle ihmettelemään”, Esa Sulkanen sanoo pilke silmäkulmassaan.

Lisätietoja:
Production Mill HIILI Tampere
Esa Sulkanen                                                                                Janne Räsänen
0417301871                                                                                   0405787426

esa.sulkanen@hiili.fi                                                                     janne.rasanen@hiili.fi

 

Viisax ja Hiili yhdistyvät!

Julkaisuvapaa 1.11.2018

Pitkäaikaisen kumppanuuden myötä Production Mill HIILI on ostanut Viisax Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä toiminta, laitteet sekä henkilöstö siirtyy Production Mill HIILI:lle 1.11.2018 alkaen.

 

Pitkän linjan kumppanuuden myötä olemme päättäneet yhdistää voimamme. Viisax Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi HIILIn toimintaa 1.11.2018. Molempia yrityksiä on yhdistänyt intohimo korkealaatuisiin projekteihin, tinkimätön halu tarjota laadukkaita palveluita sekä toteuttaa asiakkaiden innovatiivisimmatkin visiot todeksi.

HIILI suunnittelee ja toteuttaa lavasteet, messuosastot, erikoisrakenteet ja high-end -kalusteet mediatuotantoihin, tapahtumiin sekä liiketiloihin, ja työstöpalvelut ovat aina olleet keskeinen osa tätä toimintaa. Liiketoimintakaupan myötä pystymme tarjoamaan jatkossakin korkeaa laatua, mutta tehokkaammin koneellisen työstön ansiosta.

”Yhdistämällä erityisosaamisemme HIILI jatkaa alansa edelläkävijänä. Yhteistyömme on paikoin ollut niin saumatonta, että tuntuu kuin Pasi olisi aina ollut osa HIILI -perhettä,” toteaa Janne Räsänen. ”Odotan innolla tulevaisuutta innovatiivisessa työyhteisössä ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia,” jatkaa Pasi Hemmilä.

Vuoden 2019 alkupuolella kaikki toiminnot yhdistetään ja siirretään samoihin tiloihin Vantaalle, osoitteeseen Kiitoradantie 14.

 

hiili_viisax_staff
Kuva: Jari Suomalainen

Lisätietoja:

Pasi Hemmilä, Viisax Oy                      Janne Räsänen, Production Mill HIILI Oy
Puh. 040 733 6595                             Puh.  040 578 7426
pasi.hemmila@viisax.fi                         janne@hiili.fi